Kasvomaski suojaa yskimisen ja aivastelun aikana viruksen leviämisen ympärillesi.

Myymme pestäviä kasvomaskeja – Osta omasi nyt

Meiltä löytyy valmiina laaja valikoima pestäviä kasvomaskeja

Valmistamme kasvomaskeja kovan kysynnän vuoksi! Ompelimo Fixitin kasvomaskit istuvat hyvin kasvoilla ja niissä on pään takaa menevät säädettävät kuminauhat. Kaikki meidän kankaiset kasvomaskit voidaan keittää 5min vedessä tai pestä 60-asteessa pesukoneessa. Ostaessasi kankaiset kasvomaskit saat mukaasi myös kangasmaskin käyttöohjeet.

Tule ostamaan kasvomaskisi suoraan Ompelimo Fixitistä, Niittykatu 1, 67100 Kokkola (Gigantin vieressä). Suuri värivalikoima valmiina.

Myynnissä kasvomaskeja kolmesta erityyppisestä kankaasta:

MUSTAT Coolmax / Polyester-Puuvilla kasvomaskit

Todella mielyttävä pitää kasvoilla Coomax sisäkankaan ansiosta, joka työntää kosteuden iholta ja pitää maskin selkeästi kuivempana ja raikkaana. Coolmax on antibakteerinen, koska kuituun on lisätty hopea-ioneja. Ulkokangas on tehty tiiviisti kudotusta puuvilla kankaasta joka suodattaa pisaroita tehokkaasti. HINTA: NYT VAIN 5e/kpl (Norm.9e/kpl)

Värilliset Antibakteeriset kasvomaskit (93% Trevira-Bioactive, 7% Elastaani / Polyesteri-Puuvilla)

Tämä antibakteerinen, bakteerien lisääntymistä estävä Albstoffen sisäkangastrikoo on tehty Saksassa, Treviran bioaktiivisesta kuidusta. Kangas on joustavaa ja hengittävää, joka on suunniteltu sairaalaolosuhteisiin. Kuitu on testattu myös ihoystävälliseksi, eikä se vahingoita ihon pinnan bakteerikantaa. Kangas on tehokas bakteerien lisääntymisen ehkäisemiseen. Sitä kautta myös viruksille jää vähemmän ravintoa. Ulkokangas on tehty tiiviisti kudotusta Polyesteri-Puuvilla kankaasta joka suodattaa pisaroita tehokkaasti. HINTA: NYT VAIN 5e/kpl (Norm. 9e/kpl)

Värilliset Polyesteri-Puuvilla kasvomaskit

Nämä maskit ovat valmistettu kaksikerroksisesta tiiviisti kudotusta Polyesteri-Puuvilla kankaasta, joka suodattaa pisaroita tehokkaasti. Saatavilla paljon eri värejä. HINTA: NYT VAIN 4e/kpl (Norm. 6e/kpl)

Myös postitus – Postitamme tilauksesi vuorokauden sisällä

Tilaa kasvomaskit postilla itsellesi ja läheisillesi lähettämällä viesti nimelläsi ja kappalemäärällä numeroon 045-2713199. Laitamme tilauksesti postiin vuorokauden sisällä. Halutessasi, lähetämme kuvan värivalikoimasta. (Postimaksu 3,50 euroa-6-20kpl, minimi postitus 3kpl) Postitilauksien maksu ainoastaan Mobile Paylla.

Suojele muita – Käytä kasvomaskia

Kasvomaskia kannattaa käyttää tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista, esimerkiksi kaupoissa, julkisissä sisätiloissa, yleisötilaisuuksissa ja julkisissa liikennevälineissä. Kasvomaski saattaa vähentää hengitystie-eritteiden leviämistä ympäristöön, jolloin vähenee myös mahdollisuus siihen, että oireettomat viruksenkantajat levittäisivät virusta.

Ohjeet kasvomaskin käyttöön:

Erittäin tärkeää – Lue koko ohje ennen kasvomaskin käyttöä

Kasvomaskin asianmukainen käyttö voi vähentää tartuntoja estämällä pisaroiden leviämistä ympäristöön. Kasvomaski ei ole varsinainen hengityksensuojain, eikä se suojaa tehokkaasti käyttäjäänsä. Kasvomaskien teho perustuu osittain siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti. Kasvomaskin käytöstä huolimatta noudata turvavälisuosituksia ja viranomaisten antamia ohjeita. Jos sinulla on hengitystieinfektio-oireita, noudata THL:n ohjeita.

Miten käytän kasvomaskia oikein?

1. Ennen ensimmäistä ja jokaista käyttöä: Keitä maskia 5 minuuttia vedessä tai pese maski pesukoneessa 60-asteen pesuohjelmalla.
2. Pese kätesi (tai käytä käsidesiä) ennen kuin puet puhtaan maskin.
3. Älä koske kasvomaskiin kun se on ylläsi. Maskia ei saa ottaa välillä pois (esim. puhumisen ajaksi).
4. Jos kosket maskin pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi välittömästi.
5. Älä juo tai syö maskin käytön aikana.
6. Pese kätesi (tai käytä käsidesiä) ennen maskin riisumista.
7. Riisu maski ottamalla takaa kiinni maskin nauhoista. Älä koske maskin kankaiseen etuosaan. Laita käytetty maski suljettuun pussiin, kunnes maski pestään.)
8. Pese kätesi (tai käytä käsidesiä) maskin poistamisen jälkeen.
9. JOKA KÄYTÖN JÄLKEEN: Pese kangasmaski 60’C pesuohjelmalla tai keitä sitä 5 minuuttia vedessä. Kuivaa maski.
Milloin kasvomaskia kannattaa käyttää muiden torjuntatoimien lisänä?
Kasvomaskia kannattaa käyttää tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista, esimerkiksi kaupoissa ja julkisissa liikennevälineissä. Kasvomaski saattaa vähentää hengitystie-eritteiden leviämistä ympäristöön, jolloin vähenee myös mahdollisuus siihen, että oireettomat viruksenkantajat levittäisivät virusta.

Mitä haittaa kasvomaskista voi olla?
Likainen kasvomaski voi olla viruksen levittäjä. Jos päälle puettua maskia puetaan päälle edestakaisin – päälle ja pois, sen ulkopinnasta ja käsistä voi joutua epäpuhtauksia suojaimen sisäpuolelle ja hengityselimiin. Huono kunto, hengitystiesairaudet, sydän- ja verisuonitaudit sekä korkea ikä saattavat aiheuttavat sen, että hengityksensuojaimia ei välttämättä jakseta käyttää tai terveysongelmat voivat pahentua.

Ompelimo Fixit ei ota vastuuta maskista aiheutuvista haitoista. Käytät kasvomaskia omalla vastuullasi.

Lue lisää: http://www.ttl.fi, http://www.tukes.fi, http://www.thl.fi, http://www.stm.fi