Korjausompelupalvelut

Fixit korjaa rikkinäiset vaatteesi ja antaa niille vuosia lisää käyttöikää

Korjausompelupalvelua Kokkolassa

Korjausompelu – Tuo vaatteesi paikan päälle

Ompelimo Fixit Kokkolan Niittykadulla korjaa rikkimenneet vaatteesi ja kodin sisustuskankaat, sekä antaa vanhoille vaatteille uutta ilmettä ja rakkaille pehmoleluille lisää leikkiaikaa. Tuo korjattava tuotteesi suoraan liikkeeseemme.

Kasvomaski suojaa yskimisen ja aivastelun aikana viruksen leviämisen ympärillesi.

Myymme pestäviä kasvomaskeja – Osta omasi nyt

Osta kasvomaskisi Ompelimo Fixitistä! Kasvomaskit ovat ommeltu kaksikerroksisesta tiheästi kudotusta puuvilla-polyesterikankaasta, joka suodattaa pisaroita tehokkaasti. Maskimalli istuu hyvin kasvoilla ja on mielyttävä pitää. Myös postitus!

Vanhat farkut saavat käsissämme uuden ilmeen ja muodon

Vanhoista farkuista shortsit / hame

Löytyykö sinulta kaapin pohjalta vanhoja farkkuja, jotka haluaisit muokata muodin mukaan? Kaipaatko farkkushortseja tai -hametta kesärientoihin? Fixit antaa farkuillesi uuden elämän ja samalla teet ympäristöteon.

Ompelimo Fixit hinnasto

Hinnasto

Hinastossa ei ole listattu kaikkia ompelutöitä. Ompelemme lähes mitä vain, tervetuloa käymään ompelimossa osoitteessa Niittykatu 1. Kasvomaskit ALE HINNAT Puuvilla-Polyester kasvomaskit säädettävällä kuminauhalla NYT VAIN 4e/kpl (Normaali hinta 6e/kpl) Paljon värejä saatavilla. Antibakteeriset kasvomaskit säädettävällä kuminauhalla NYT VAIN 5e/kpl (Normaali hinta 9e/kpl) Mustat Coolmax / Puuvilla kasvomaskit säädettävällä kuminauhalla NYT VAIN 5e/kpl (Normaali hinta 9e/kpl)… Jatka lukemista Hinnasto


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.