Korjausompelupalvelut

Fixit korjaa rikkinäiset vaatteesi ja antaa niille vuosia lisää käyttöikää

Vaatekorjauksen ekologisuus

Tiesitkö että vaateteollisuus saastuttaa enemmän kuin lento- ja laivaliikenne yhteensä? Tekstiiliteollisuuden hiilidioksidipäästöjä voitaisiin vähentää jopa 50% pelkästään sillä että vaatteiden käyttöikä tuplaantuisi. Korjauta vaatteesi!

Korjausompelupalvelua Kokkolassa

Korjausompelu – Tuo vaatteesi paikan päälle

Ompelimo Fixit Kokkolan Niittykadulla korjaa rikkimenneet vaatteesi ja kodin sisustuskankaat, sekä antaa vanhoille vaatteille uutta ilmettä ja rakkaille pehmoleluille lisää leikkiaikaa. Tuo korjattava tuotteesi suoraan liikkeeseemme.

Vanhat farkut saavat käsissämme uuden ilmeen ja muodon

Vanhoista farkuista shortsit / hame

Löytyykö sinulta kaapin pohjalta vanhoja farkkuja, jotka haluaisit muokata muodin mukaan? Kaipaatko farkkushortseja tai -hametta kesärientoihin? Fixit antaa farkuillesi uuden elämän ja samalla teet ympäristöteon.

Ompelimo Fixit hinnasto

Hinnasto

Hinastossa ei ole listattu kaikkia ompelutöitä. Ompelemme lähes mitä vain, tervetuloa käymään ompelimossa osoitteessa Niittykatu 1. Housut LYHENNYS / PIDENNYSFarkkujen lyhennys 12eToppahousujen lyhennys 15eTuulihousujen lyhennys kuminauhalla 15eSuorat housut lyhennys / pidennys 16eUpslaakit 18e KAVENNUS / LEVENNYSKavennus vyötäröltä 18eVyötärön kiilalevennys taakse / sivuille 18e / 22eLahkeiden kavennus 16e-18eLahkeiden kavennus ja lyhennys 20e Paidat LYHENNYS / PIDENNYSHihojen… Jatka lukemista Hinnasto


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.